hot'n'cold

Vakar biju vienā darbiņā un šodien otrā. bet auklēšanās man šķiet vairāk kā izklaide, ne kā darbs :) auklējos ar Dāvi, viss bija tiešām jauki, neviena paša kašķa. izbraukājos pa slidkalniņiem, cepām smilšu kūkas, barojām pīles un gulbjus.. un atnāca arī bezkaunīgie baloži :D
nu labi- viens neliels starpgadījums mums bija, viņš raudāja no rīta, kad gāju prom uz otru darbu un neņēmu viņu līdzi, tāpēc apsolīju vēlāk atnākt ciemos (viņš izrādīja patiesu sajūsmu, kad vēlāk atnācu atpakaļ).

Vispār laiks ir tiiik karsts, bet jūriņā ūdens vēl auksts.. kājas nosala :D Cēlām smilšu mājas un centāmies uztaisīt dīķi.. smiltis man bija visur pat ausīs un aiz ausīm :D  sajutos kā mazs bērns, jo varēju sēdēt ar smilšainu dibenu un rakt tuneli cauri smilšu kalnam :D Mugura bišku nodega iesarkanīga, jo dažviet laikam sauļošanās krems bija mazāk..

Šovakar būtu drusku jāpamācās vai arī drīzāk jāatkārto daži likuma panti no likumi.lv, jo rīt eksāmens... viii, tas būs pirmspēdējais.. kā tante teica- sunim būs jau pārkāps un paliks vien aste :)
un vispār man ir jauna kleita :) un nu jau tapa arī jauni rozā auskari pie rozā kleitas :)

Komentāri

Unknown teica…
jautrīī vīī...nespēju noticēt, ka pirmais gads būs pabeigts
Unknown teica…
Jā, tas gan... eh, bet ir labi, man patīk.. lai arī reizēm gadās pa kādai ķibelei vai nevēlamam referātam - tāds nu ir tas mācīšanās process un tāds viņš būs jebkur. galu galā darbs pēc tam būs pilnīgi citāds.