Lai tā būda turpina rūkt!

Sveiks, mīļais lasītāj! Laimīgu jauno gadu arī Tev... Ja esi cītīgs mana bloga lasītājs, tad varbūt pat drīkstu atļauties teikt - mīļais draugs!
Bloga dzīve turpinās, tāpat kā visa ierastā dzīve.. Jauns gads pašlaik šķiet kā jauna kalendāra sākums, nekas dikten īpašāks kā citus mēnešus.. he, vienīgi man vēl jānopērk jauns plānotājs... un tad vēl ir dažas jaunā gada apņemšanās, kuras varētu apņemties arī jebkurā citā dienā, bet lai jau 1. janvāris ir kā tas nozīmīgais atskaites punkts maniem veikumiem.
Man ir pāris jaunas grāmatas, ko izlasīt, noteikti būs jāiemēģina daudzas jaunas receptes un arī Mana un Rasas lapa - Students virtuvē, jāsakārto, lai tā būtu lietojama, kā vienmēr arī banālā apņemšanās - mācīties labāk, un darbā atdot sevi visu cik vien labi spēju.. un citas apņemšanās...
Pa šiem svētkiem esam abi ar Minci sapratuši, ka patiesu draugu ir maz.. un šogad palika par dažiem draugiem mazāk, un par dažām paziņām vairāk.. žēl, bet tā nu ir, ka bieži vien cilvēks tev ir draugs tikai tik ilgi, cik tas viņam ir izdevīgi. Tu vari censties un draugu labā darīt visu, bet tev par to pat paldies nepasaka, skumji.. bet nu vismaz esam to beidzot sapratuši, pieņēmuši un dzīvosim tālāk. turklāt tas ir pat labi, ka liekulīgos draugus pastumsim malā un rūpēsimies vairāk par īstiem un patiesiem draugiem, kuri ir atklāti un novērtē to, ko viņiem varam sniegt.
Paldies tiem, kas ir ar mani. Draugs  tā ir viena varen svarīga lieta katra cilvēka dzīvē un es priecājos, ka ir cilvēki, kurus nosaukt par draugiem.
Paldies, draugs, ja esi mani apsveicis jaunajā gadā un neapvainojies, ja neesmu tevi apsveikusi personīgi.. Šogad ar to zvanīšanu un sms rakstīšanu īpaši neaizrāvos(draugiem.lv vispār neko nerakstīju, turklāt saķeksētās vēstules ir tikpat kā ķēdes vēstules un uz tām pat nav vēlmes atbildēt..) Apsveikšu Tevi, kad satikšu, jo tas būs patiesāk  :)

Komentāri

Dace teica…
Patiess stāsts - paziņu ir daudz, bet draugu skaits, kuriem tu vari zvanīt jebkura dienas/nakts stundā ir maz. Un piekrītu par tām "ķēdes" apsveikuma vēstulēm. Nevēlos es tās sūtīt un arī atbildēt īsti ne. Taču var redzēt, kurš ir īpaši pacenties un pat tavu vārdu norādījis apsveikumā. Tas ir nedaudz vairāk kā Copy Paste. Šogad es vienu nakti noziedoju pastkartīšu rakstīšanai - ko lai saka, naktis ir mans radošais laiks. Un galvenais, ka izdevās atrast pietiekošu daudzumu apsveikumu, lai neatkārtotos. Tas radīja manī svētku sajūtu - piesēšanās pie galda un padomāt par katru atsevišķi. Un jā, arī pavadītais laiks pasta kantorī bija foršs, daudz dažādu pastmarku sapirkos un tik līmēju. Sajūta, ka gadam tika pielikts ļoti skaists un patīkams punkts. (Ceru, ka līdz tevim mans apsveikums nonāca sveiks un neskarts.)
Unknown teica…
Jā, par apsveikumu - Liels paldies! :) Pastkastītē esot bijis, bet redzējusi vel neesmu, jo nebiju laukos, bet esmu sajūsmā par tavu ideju. ;) tas ir super, un tiešām rada svētku sajūtu. Arī es biju iecerējusi sūtīt īstus apsveikumus, bet man visas idejas izgāzās, jo nebija laika nekam...
Dace teica…
Ideja bija radusies jau decembra sākumā, kad radās sajūta, cik daudz paldies gribas pateikt. Bet kaut kā laiks aizskrēja. Tomēr saņēmos, daļēji pateicoties LBB JSS svētku rakstiņa tapšanai. Paldies par iniciēšanu! :)
Unknown teica…
aw, tik feina sajūta, ka esmu kādam, ko labu paveikusi :) Tu esi super ;)