Shake It Off

Turpinu savu šā brīža dzīves posmu un tēmu "Sievietes" - stipras, ietekmīgas, drosmīgas, pārliecinātas, iedvesmojošas, elegantas. (Ar iezīmi - Sievietes, variet atrast arī citus rakstiņus.)

Viena no galvenajām lietām manā "Bucket List" ir Teilores Sviftas (Taylor Swift) koncerta apmeklējums. Tā būtu laime pilnīga! Viņas dziesmas motivē, uzlabo omu, citreiz arī liek raudāt. Bet tieši tāda jau ir tā dzīve - dažādām emocijām bagāta. Patīk, ka dziesmās vienmēr jūtamas viņas emocijas, sevišķi vērojot koncerta ierakstus. 
Man ir patiess pieks, ka šī māksliniece spēj saglabāt sevi un nepaliek augstprātīga un iedomīga slavas dēļ. Viņa joprojām kontaktējas ar faniem un visaugstāk vērtē savu ģimeni un draugus. Drīz iznāks viņas jaunais albums un pirms tam viņa uzaicināja dažus savus fanus noklausīties albumu pimrs tā iznākšanas. Brīnišķīgi!
Nevaru nepieminēt, ka es apbrīnoju viņas spēju vienmēr izskatīties lieliski, viņa varētu ir lielisks paraugs un pretstats daudzām bezgaumīgām slavenībām.
Jā, jā.. Viņai ir liela daļa dziesmu par viņas attiecībām ar daudzajiem puišiem. Un? Vai ir kāds, kas uzreiz var atrast īsto un vienīgo? Ir taču jāriskē un jāmēģina, man patīk viņas pašreizējā nostāja, tāpēc citāts no Teilores intervijas žurnālam PEOPLE: "Kad tu noņem otru personu no scenārija un dodies caur dzīvi pati, tu nonāc tik tālu, ka sāc domāt, kas tu patiesībā esi bez citu iespaida." 

"When you take the other person out of the scenario and you're walking through life on your own, you end up figuring out what you actually like without anyone else's input." 
 
Vēlos ielikt kādu Teilores dziesmu, bet ir ļoti grūti izlemt, kuru tieši. Ar katru no dziesmām man ir savas asociācijas, savs stāsts.  Laikam ieteikšu jums noklausīties "Begin Again", ar kuru man saistās vēl kāds nepiepildīts sapnis - ceļojums uz Parīzi. Tā ir arī viena no Teilores iecienītajām vietām, tāpēc video uzņemts Parīzē. Šovakar arī tāda nedaudz nostaļģiska dziesmiņa piederas manam garastāvoklim :)



Komentāri

Sandra teica…
tavs sapnis par Parīzi ir tiiiik reāls ;)
Elīna Sniedze teica…
Es zinu, tiaki jāsagaida Amēlija atpakaļ Francijā un jāsakrāj biļetei.. :)