CPD-23 - Thing 12

Šoreiz tēma par sociālajiem mēdijiem. Tika uzdoti daži jautājumi, tad nu centīšos atbildēt :)
  • Kādas ir tīklošanas priekšrocības un trūkumi profesionālās pilnveides kontekstā?
  • Vai dalība CPD23 programmā  ir palīdzējusi nodibināt jaunu kontaktus, kurus parastos apstākļos tu nebūtu ieguvis?
  • Vai līdz šim savas karjeras pilnveidei esi izmantojis sociālos medijus un vai plāno tos izmantot arī pēc CPD23 programmas beigšanas?
  • Un vai tīklošana patiešām veicina sabiedrības apziņas veidošanu?
Uzskatu, ka tīklošanai ir gan priekšrocības, gan trūkumi profesionālās pilnveides kontekstā. Piemēram, ir iespēja aplūkot potenciālos darba devējus vai ņēmējus, var komunicēt ar cilvēkiem, ar kuriem dzīvē nebūtu iespējas rast komunikācijas veidu, jo arī šīs CPD23 programmas ietvaros esmu guvusi jaunus lasītājus savam blogam un lasu arī citus tādus blogus, par kuru eksistenci es, iespējams, pat neuzzinātu. Turklāt caur dažādiem sociālajiem medijiem ir iespēja rast kontaktus, kas var noderēt darba meklēšanas procesā vai arī kādu svarīgu profesionālu jautājumu apzināšanā.
Līdz šim jau biju izmantojusi dažādus sociālos mēdijus savas karjeras pilnveidei, taču projekta ietvaros esmu radusi vēl jaunus mēdijus, kurus turpmāk arī lietošu.
Es neesmu īsti pārliecināta vai tīkošana patiešām veicina sabiedrības apziņas veidošanu, bet tā ir iespēja atrast domubiedrus un veidot kādus kopējus pasākumus un aktivitātes, kas varētu palīdzēt apziņas veidošanā.

Komentāri