Mums ar mammu sakārojās kaut ko jaunu un garšīgu. Un tā kā ir ābolu laiks, tad pielāgojoties sezonai uzcepu ābolkūku... Patiesībā sanāca ātri, lēti (jo lielākā daļa nepieciešano sastāvdaļu jau bija) un galvenais garšīgi. :)
Lai labi garšo ;)
Sastāvdaļas:
- 1 glāze kefīra
- 2 glāzes miltu
- 1 glāze cukura
- 3 olas
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 ēdamkarote vanilīna cukura
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 4 āboli
- kanēlis
Pagatavošana:
Miltus, cukuru, 2 olas, kefīru, cepamo pulveri un vanilīna cukuru sajauc viendabīgā masā un liek nostāvēties. Tikmēr nomizo un sagriež ābolus. Atsevišķā trauciņā sajauc atlikušo olu kopā ar skābo krējumu un ēdamkaroti cukura. Mīlku uzlej uz cepešpannas, saliek ābolus, pārlej ar sakulto olu ar krējumu un cukuru. Visam pāri pārkaisa kanēli un liek cepties 230 grādos uz 30 minūtēm.Lai labi garšo ;)
Komentāri