ai, ai..


Ai, ai.. cik sen neesmu neko rakstījusi, bet nebija jau laika, bija jāsvin Latvijas dzimšanas diena, jāiet aplūkot starojošā Rīga, ak dies, cik tas bija skaisti!!! Staroja viss pat centrāltirgus, Latvijas zinātņu akadēmija, parki, visa vecrīga.. :) kopā esot bijuši 75 strojošie objekti, visus neredzēju, bet nu lielāko daļu noteikti. :)  Patika Laimas smaidu pietura, ttikai bildes būs ieliktas netā nedaudz vēlāk, jo pa 4 dienām tika safotografēti ap 6000 smaidu. Atcerējos to jauko onkulīti, kurš bija nofocējies tik plašu smaidu un māja enerģiski ar roku, pat asaras saskrēja acīs ;) Tas bija mīļi.. Un biju arī uz parādi, pāris minūtes nokavējām, bet bija jau tāpat interesanti.

Tad vēl biju slimiņa, rakstīju referātu, kuram domāju, ka jau esmu nokavējusi iesniegšanas termiņu, bet izrādījās, ka tomēr ne, jo laiks pagarināts :) 

uuun lielākais notikums ir tāds, ka  esmu darbā!!! Līgums gan vēl kavējkas, jo NVA kavējas ar līguma sastādīšanu, bet ir jau labi. Turklāt nākamnedēļ darba vieta pārceļas uz jaunām telpām, tuvāk centram, modernākām un siltākām :) te jau arī nav auksti, bet sildītājs patērē daudz elektrības.


aaaaa!! Un vēl kas! ārā taču ir sniegs!! Ziema ir klāt un tuvojas arī Ziemassvētki! :) Rīga tā jau pati par sevi ir ļoti skaista, bet ietērpta lielajā baltajā sniega plīvurā, Rīga šķiet vēl daiļāka un romatiskāka. Sevišķi, kad lielās sniega pārslas lēnām virpuļo lejā, pie mums uz zemes :)


Un Pepijai garzeķei šodien 65 gadu jubileja! Apsveicu! :)

Komentāri