hayo!

Eh, man sen jau bija vajadzīgs šāds vakars- tēja, kūka, kiēkss un draudzene. :) Nebijām tikušās kopš izlaiduma, bet runājām tā kā būtu tik vakar šķīrušās :) daudz ko bij runāt, bet reizēm ir labi kaut vai paklusēt kopā ar kādu :) Ek jā.. (kāju īkšķi- savējā (plauša) sapratīs :D) sanāca riktīgi jautrs vakariņš.. redzējām eNeLO jeb nezināmu lidojošu objektu, kas griežas un raida starus debesīs :) tik jauki atcerēties, kas kopā sadarīts... ir labi vienkārši tāpat parunāt muļķibas.. eh, ir jauki, ka ir tādi cilvēki!
Paldies, ka man ir tāda draudzene.. ceru, ka šādi vakari mums būs biežāk... šodien varbūt satikšu vēl vienu draudzeni, bet tad jau manīs.. randiņu vēl neesam līdz galam sarunājušas. :D
ah, un vakar znaroks dabūja pa ūsām :p jeeee!

Eksāmeni noris pilnā sparā, bet par tiem citreiz, jo rezultāti vēl nav zināmi,  jau 5 eksāmeni uzrakstīti un vēl 4 jāraksta) brīvdienās biju pie savējiem radiņiem- māsas, mammas, tēta, vecmammām un vectēva :) paldies visiem par garšīgajām lietām.. šorīt jau cepu kartupeļus un rīvēju burkānu salātus :)

Komentāri