Muša sauļojas

He, he.. tikko esmu izgājusi no Komunikāciju eksāmena :D tas nu gan bija kaut kas.. šoreiz pat palūdza visus mobilos telefonus salikt vienā kartona kastē :D pēc tam viņš viņus izlika publiskai apskatei, lai izejot no telpas varētu paņemt katrs savu tel :D bet ka sāka kādam vibrēt telefons- viņš paskatās pasaka, kas zvana (Ašais agris zvanīja laikam :D)- "Man atbildēt?" :D
eh, jā bet pēc tam teica, lai esam tik klusi lai var dzirdēt kā mušas sauļojas :D ai, tā bija kārtīga izsmiešanās ne eksāmens.. vakar lasīju prezentācijas un gandrīz jau raudāju, jo tik daudz prezentāciju dažās par pa 40 un 79 slaidiem... un no šīm prezentācijām pasniedzējs bija prezentējis trīs vai četras... bet eksāmenā bija tests un viens rakstiskais jautājums, tā ka nebūs tik traki..
Kāda persona no mūsu kursa atkal izcēlās (vārdā nesaukšu un neko sīkāk nestāstīšu, jo kauns, ka esmu vienā kursā ar viņu ).
un Vēl brīnums, ka nedzirdēju- atvainojiet :D
Tā, nu tūlīt nākamais eksāmens elektroniskajā izdevējdarbībā.. par šo es galīgi nesatraucos, jo nu uztaisīt uz datora darbu nevar būt pārāk sarežģīti.. :) (galvenais, lai neizgāžos :D)
Šovakar uz hokeju :))
jēee.. ah, esmu laimīga
(vēl tik būtu jātiek vaļā no tiem sarkanajiem pleķiem :D un jāiet sūdzēties uz veikalu, kur pirku atmiņas kartes pārveidotāju, jo ir pagājis knapi mēnesis un viņš vairs nedarbojas! Tas jau nu nav smuki!)

Nju re.. mušas sauļojas, es ar beidzot redzu un saprotu kā :D

Komentāri

Barbara May teica…
Tu skatījies neīstās prezentācijas, jo tās prezentācijas bija ieliktas maģistriem. Sooo tu esi mācījusies no neīstajām prezentācijām,jo nevienā no tām nebija vairāk par 20 slaidiem..:D
Unknown teica…
Es rakstīju Aritai par tām prezentācijām un diemžēl mācījos no pareizajām :p