pazudusi?

Vai esmu pazudusi? , cilvēkiem, kam mani vajag- neesmu. Kam vajadzēs atradīs, jā draugos es vēl esmu, bet iespējams, ka arī tur nebūšu, galvenais izdomāt kā uzzināt kursa jaunumus bez domubiedriem.. :D
No facebook.com izdzēsos jeb pareizāk sakot deaktivizēju profilu, jo viņi ir tik gudri, ka neļauj dzēsties pilnībā :D izdzēsos no sekoman.lv un dzēsīšos no spokiem, kad man atrakstīs kā to izdarīt.
Draugiem.lv parediģēju draugu sarakstu- atstāju radus, draugus, klasesbiedrus un kursabiedrus.. izdzēsu apmēram 250 cilvēkus.  Agrāk bijām kruti, ja bija daudz draugu, tagad jūtos kruta, ka man ir tikai galvenie cilvēki - tie, ar kuriem sazinos un tie, kas sazinās ar mani.
Blogs slēgts netiks, te tāpat iet tikai tie, kam tas interesē, tātad, kas vēlas kaut ko par mani uzzināt.
Kāpēc tā- negribu vairs problēmas, nevajag svešiem cilvēkiem manas bildes. Turklāt internets aizņem pārāk daudz brīvā laika.. Galu galā ceru, ka to facebook.com tiešām likvidēs un klapēs ciet, jo nu tas jau ir par traku.. cits tur pavada visu savu dzīvi, kāda 10 gadus veca meitene bija rakstījusi komentāru, ka viņa 10 h dienā pavada facebook, ko gan viņa darīšot ar 10 brīvām stundām :D ak, mīļie, jādzīvo realitātē...
vairāk iesim ārā, pikosimies, runāsimies reālajā  dzīvē, mazāk laika tērēsim liekām lietām, tajā facebook es neko jēdzīgu nedarīju :D, sekoman.lv es nebiju bijusi jau kopš vasaras.. :D un spoki? eh, nu kam man tas vajadzīgs? palasīt varu tāpat.
es tiešām beidzot satiekos ar draudzenēm, nevis tik sarakstos. :D Es tiešām saprotu, ka man nevajag tos visus daudzos cilvēkos. Ok, es viņus visus pazīstu, bet vai tāpēc man jābūt viņiem draugiem.lv? I don't think so :p
Jūs dariet kā gribiet, bet es tā, kā es gribu ;)

Lai jums jauka diena, nedēļa, mēnesis, gads un dzīve!

Komentāri

Barbara May teica…
Man facebook.com vienmēr paliks sirdī kā kaut kas īpašs, sākot jau ar to, ka tas ir veids kā sazinos ar Dominiku, viņa draugiem un ģimeni. Šai sociālajai vietnei ir lielāka vērtība kā draugiem.lv, kuri nekad nevar izdomāt kaut ko jaunu, bet aizgūst visu no citām sociālajām vietnēm - PRETĪGI.
Un ja arī beigu beigas slēgs šo vietni, tad tā būs savā ziņā cilvēces lielākā kļūda un reizē arī labākais darbs ko tā varējusi izdarīt. Un tomēr es NEGRIBU, lai šo vietni slēdz! Filma bija vienkārši fantastiska un facebook.com ir ģeniāls izgudrojums.
P.S kategoriskums ir slikta īpašība, patīkamāk ir būt elastīgam un atvērtam dažādiem piedzīvojumiem. Tas, ka cilvēki ir dumji un iznieko savu laiku apskaužot svešus cilvēkus par smaidiem to sejā nenozīmē,ka tādi retards ir visi!
Unknown teica…
Es nesaku, ka draugiem.lv būtu labāki- nē, jo tiešām lielākā daļa ir špikota no facebook.com, ir jau šis tas arī draugu pašdomāts. Bet vienkārši es vairs neredzu jēgu tur atrasties, man noriebies tērēt laiku spēlītēm, jo rodas atkarība, ka jāiet novākt raža, nopirkt mašīnu vai uzcept bulciņu. Es sākšu dzīvot reāli, man jau ir ideja par dārzu dzīvoklī, bulciņas ar man labpatiktos labāk cept pašai nevis tik virtuāli.
ceru, ka kādreiz varēšu izdzēsties arī no draugiem.lv, bet pašlaik tur ir dažas svarīgas lietas, kas neļauj to darīt.
līdz galam vēl neesmu izlēmusi kā būs ar blogu, bet tas laikam būs tomēr tas, kas paliks. Šeit ir vieta, kur varu izteikties. Ok, arī šī ir publiska telpa, bet te tomēr nedaudz savādāk.
Kā jau teicu es daru tā un man vienalga, kā citi.
Nu man vismaz nav jāapskauž citi par viņu smaidu, es priecājos, ja redzu cilvēkus, kas smaida, tas uzlabo garastāvokli. Turklāt man pašai ir pietiekoši par ko smaidīt.
esmu bijusi pietiekami elastīga :D esmu pabijusi facebook un man nu ir apnicis. es nesaku, ka kādreiz neatgriezīšos, ja viņu neslēgs, bet ne tuvākajā laikā.

Cilvēki internetu sāk lietot par daudz.. pat politiķiem ir konti twitterī, drīz jau cilvēks, kurš nav nekur reģistrējies, neeksistēs vispār :D

TĀS IR MANAS DOMAS!
Barbara May teica…
Cilvēki internetu sāk lietot par daudz.. pat politiķiem ir konti twitterī, drīz jau cilvēks, kurš nav nekur reģistrējies, neeksistēs vispār :D - Nepiekrītu!
maashele teica…
Gluži manas domas...
Arī man ir tas pats variants :)Jo vienīgai, kas vēl notur draugiem.lv ir domubiedru jaunumi man svarīgos jautājumos un iespēja caur galerijām sekot līdzi savu mīļo cilvēku dzīvēm, kad nevaru būt līdzās :)
Ir kādas idejas kā to visu nezaudēt, neesot dr.lv?
:)
Unknown teica…
sazināties caur telefonu un e-pastu, jo tur tu vari nosūtīt bildes tieši tiem, kuriem vēlies parādīt.