*sajūsma*

Ah, esmu stāvā sajūsmā, ka pagaidām viss ir noritējis gludi un bez aizķeršanās.. Visi eksāmeni nu ir uzrakstīti un dažiem jau zināmas atzīmes, ka esmu pietiekami gudra, lai turpinātu mācības LU :) Tiešām patīkams pārsteigums :)
mācības man tagad sāksies tikai 6. februārī :) tā ka līdz tam cītīgi strādāšu.
Darbā sokas tīri labi un esmu jau saņēmusi pirmo algu.. it kā šķiet niecīga, bet tas jau tikai par tām 6 dienām, tā ka tīri labi :)
vajadzētu aiziet pie ārstiem, nodot analīzes, kuras vajadzēja nodot jau decembrī un vēl acu ārsts mani sveicina :D bet nu atlieku un atlieko tu. varbūt nākamnedēļ..

Sestdien beidzot iešu uz teātri.. Sen, sen jau to vēlos.. man vienmēr paticis teātris un tā radītās sajūtas, paticis vērot aktierspēli un izjust līdzi visu emociju gammu.  Nesen skatījos pa TV Raimonda Paula retrospekciju - Kerija. Dita lūriņa ir fantastiska aktrise, viņa izjūt un spēlē ar sirdi līdz pat asarām.
Ditas dziedātais "likteni, likteni..." joprojām, skan galvā un rada slapjumu acīs... Brīžiem man nepatika, šķita dīvaini, bet kad iegrimst pilnībā un izprot jēgu šim visam, tad patīk un pat ļoti. Varbūt būtu jāizlasa Teodora Dreizera romāns "Māsa Kerija". (Sister Carrie), lai labāk izprastu. turklāt sen neko neesmu lasījusi, un angliski vēl senāk .. hmm būtu labs treniņš angļu valodai.
Tām, njā.. pārliekot wordā sanāca tikai 356 lpp... :) iespējams jāpameklē kādā bibliotēkā, jo datorā tik ilgi lasīt nebūtu prāta darbs.
Tām... sameklēju, ka šovakar vai rīt vakarā iešu uz RCB, reģistrēšos un sākšu lasīt Keriju :)

Lai Jums un man veicas ;)

Komentāri

Unknown teica…
man ir tā grāmata latviski mājās! :)
Unknown teica…
hmm, bet tu viņu vari dabūt tikai 7tā, kad mācības sākas! derēs?