pa īstam, ne sapņos vai tv

jā, tas tik bija ko vērts, tad vairs nebija prātā ne slimošana, ne arī kādas citas problēmas, jo redzēt un fočēties ar hokejistiem bija iespaidīgi.. Criss Holt dzīvē ir vēl lielāks nekā izskatās TV, esmu pavisam sīciņa salīdzinoši :D kaut kad saņemsim visas oficiālās bildes un video, bet pagaidām pietiek ar autogrāfu čupiņu, ko saņēmu :) Blociņu nu varu likt zem spilvena, lai jukāki sapņi. Ak dies man tagad ir dārgs blociņš, jo jau tagad šie autogrāfi ir vērtīgi, bet pēc pāris gadiem, kad ozoliņš vairs nespēlēs un kad Holts, Hartigans, Trotters, Telkvists, Petrovisckis un citi latvijā vairs nebūs satiekami, tad tas būs vēl augstākā vērtē.
protams, daži hokejisti aizlaidās, piemēram, Sprukts un Karsums :D un ļoti žēl, ka Aleksandrs Ņiživijs jeb Saša traumas dēļ nepiedalījās treniņā un autogrāfu sniegšanā.Un šķiet, ka es kaut kur palaidu garām Lūsiņu. Bet satikt tādus hokejistus, ir kaut kas neizstāstāms un vārdos neaprakstāms, jo iekšēji visu laiku gribējās spiegt un plivināt rokas kā neaudzinātai meitenei no laukiem, kas pirmo reizi ieraga ko tādu, bet tas viss bija jāsavalda. Viņi ir jautri un pozitīvi noskaņoti, neviens nebija tāds iedomāigs vai augstprātīgs, bet laipni parakstījās visiem uz krekliem un un citur. Džeriņš man teica, ka lai skrienu un ķeru vārtsargu autogrāfus, jo tie esot labākie. :)
mincim tagad hokeja krekls vairs nav parasts krekls, bet gan riktīgs fanu kekls, viss kā noklāts ar autogrāfiem.
Pabijām arī uz ledus, pieskāros Holta ķiverei(tur tiešām ir kaut kāds supervaronis vai gladiators vai kaut kas tāds) un nūjai :) (spiedziens)  kopbildes fočēšana arī bija jautra, Ozoliņš izdomāja, ka mums jāpalecas :) Holts aizmugurē grūstīja kādu, un fotogrāfam nācas bildēt vēlreiz :D
Ak jā, Šupis (Juliuss Šuplers) ir arī riktīgi jauks, ar visiem jokojās un parunājās, laipni parakstījās. :)
Ak vai vai.. šī svētdiena, bija neaprakstāma! :)
te var aplūkot bildes!

Komentāri