Atkal trakās dienas :D

Sen neko neesmu atkal rakstījusi, bet pēdējā laikā sanāca tikai aplūkot epastu un reizēm vēstules draugos... Biju māsīcas kāzās, gāja tīri jautri, pat tā, ka nebija laika pat apēst visu tortes gabalu :D Lieldienas pavadīju mājās pie mīļuma, grābām lapas, vācām zarus gan savā pagalmā, gan palīdzējām Ineses vecmammai. Nosvinējām Minča mammas dzimšanas dienu... Satiku Zani un viņas draugu... Bijām arī pirtī, tas bija jauki pēc trakā ziemas aukstuma.
Vakar bija kāds ne pārāk labs atgadījums, par to pat runāt negribas. Iespējams, ka manā acu priekšā nomira cilvēks, es nezinu,.ceru, ka viss labi. bet viss, ko varēju darīt bija izsaukt ātro palīdzību. Fascinē citu cilvēku attieksme, kas var mierīgi paiet garām. No kādiem 10 cilvēkiem tikai es un vēl viens vīrietis tikai piegāja palīdzēt. iedomājos, ja nu es kādreiz nokristu.. visi tak paietu garām un tikai nodomātu, ka  esmu kāda dzērāja vai narkomāne. sabojātā tauta... arī šiem cilvēkiem būtu jāpalīdz, jo tāpat tikai cilvēki... vai nav vienalga, kas viņš ir? JĀPALĪDZ!
njā, bet paldies Gintam, ka piekrita aiziet ar mani iedzert tēju :) jauki papļāpājām un pastaigājām pa alfu :D sen tur nebiju bijusi :D

uh izrādās, ka informācijas organizēšanā vienu vai divas reizes noslimojot var iekavēt trīs darbus :D bet nu ok, būs labi. viss tiks nokārtots. labi vien, ka šodien tomēr saņēmos piecelties :) tad nu tūlīt starpbrīdī izpildīšu testu, līdz rītdienai mājasdarbu un nākamnedēļ uzrakstīšu kontroldarbu. un angļu valodā ar nākamnedēļ kontroldarbs jāuzraksta un jāsāk lasīt lasāmais.. pareizāk sakot vēl jāatrod :D bet tas jau kā parasti pēdējos vakaros :D:D

ceru, ka šodien vai rīt paspēšu sastapt Lindu :) šonedēļ nav bijusi mūsu tējošanas un klačošanās pauze ;D

un vispār man ir jauni mati :D nu ok, matu krāsa :p

Komentāri

Unknown teica…
uzdeva mājasdarbu? es toties nevarēju sevi piespiest... :D
jā angļu valodā lasāmais man arī jāsameklē...
Unknown teica…
nē, nē... man tas iepriekšējais nav, jo laikam reizē, kad biju slima uzdeva.. nu tos bibliogrāfiskos aprakstus par vairākdaļīgām grāmatām.. nākamajā reizē tev ar jāraksta nokavētais kd!
Unknown teica…
jā jā.. a tas to es ar otro piegājienu viņa tikai pieņēma.. neņem Krēslu un Hariju Poteru atsūtīs atpakaļ... :D