1. Jūnijs! :)

Nez kāpēc šodien visur karogi? Kāds nevar man pastāstīt? Atkal kāda važnaja persona brauc?
Aizvakar noskatījos filmu „The Time Travelers Wife” jeb latviski „Laika ceļotāja sieva”. Raudāju nemitīgi un gandrīz vai līdz pat elpas trūkumam. Grūti pat tā vienkārši izstāstīt, kas tajā filmā bija tāds, ka es tik histēriski raudāju. Galvenais sižets bija par bibliotekāru, kurš ceļo laikā. Ceļojot laikā viņš iepazinies ar mazu meitenīti, kura vēlā bija viņa sieva. Smagākais laikam bija tas, ka viņš zināja, ka mirs un ar laiku pat zināja īsto brīdi. Paspēja vēl atvadīties, no drauga un sievas. (aizmirsu pieminēt, ka viņiem bija meitiņa, kas arī ceļoja laikā.)
Labāk vienkārši noskatieties paši, tiešām ļoti interesanta filma. Sižets pilnīgi savādāks nekā parastajām otrdienas vakara romantiskajām filmām..
Vakar biju pie mazā Dāvja, visu kaut ko spēlējāmies.. atkal atcerējos bērnību, jo šoreiz pa visiem slidkalniņiem kāpelēju līdzi ... viņi izskatās tik nedroši, man šķiet tur vajadzētu būt vairāk, kur pieturēties. Un vajadzētu ne tik stāvas trepītes...
Šodien ar ļoti jauka diena... Biju pastā pēc aploksnēm, tik jauku attieksmi pastā laikam nekad nebiju saņēmusi.. Tāpēc prom ejot novēlēju jauku dienu, jo likās, ka šī sieviete būtu to pelnījusi.
Arī Jums visiem, kas lasa- Jauku šo un citas dienas! J
P.S. Galvenais neēdiet ārzemju gurķus(tomātus un citus ārzemju augļus un dārzeņus(sevišķi Spānijas)), dzeriet daudz ūdeni, lai nepārkarstiet šajā jaukajā vasaras saulītē un uzmanieties no mušām.. Kāpēc mušām? Tāpat vien.. Nē nu... Patiesībā viņas uz savām netīrajām kājiņām pārnēsā daudz dažādas slimības un baktērijas, kā arī katru reizi kā viņas kaut kur nolaižas viņas atstāj savas (atvainojos) kakiņas... Jūs taču negribēsiet ēst biezpienu ar šādām piedevām? :D
Es došos un grāmatniecības lekciju, gatavoties eksāmenam...

Komentāri