Prezidenta vēlēšanu rezultāti...

 Citēju jauno prezidentu Andri Bērziņu „Es Jums skaidri un gaiši pateicu...”. Tas laikam ir viss, ko viņš var pateikt, kā arī to, ka katrs par viņu spriež pēc savas samaitātības pakāpes. Diemžēl esmu vīlusies Saeimas balsojumā, jo šis cilvēks nav atbilstošs prezidenta kandidāts, jo runas kultūra viņam ir sveša. Prezidentam būtu jāprot korekti pateikt savas domas un viedokli, bet pašlaik izklausās, ka viņš nespēj savaldīt savas emocijas un paceļ balsi pret mēdiju korespondentiem. Vai tas ir pieklājīgi un prezidenta cienīgi? Turklāt prezidents saka- šī valsts, nevis mūsu valsts, arī interesants fakts.  Iesaku A. Bērziņam uzlabot savu runas kultūru.
Paldies Valdim Zatleram par viņa lēmumu atlaist saeimu(tas bija īsts ķirurga cienīgs lēmums), jo visticamāk, ka jaunais prezidents to nedarītu- viņš taču skaidri un gaiši ir pateicis, ka nejuta nekādu oligarhu ietekmi. Interesanti, ja tauta jūt, bet cilvēks, kas strādā Saeimā nejuta šo ietekmi, kur gan viņš skatījās? Vai gulēja savā krēslā Saeimas sēžu laikā gluži kā citi deputāti?
Tante paziņoja, ka V. Zatlera bilde viņai joprojām paliks pie sienas, jo viņš esot glīts, un kaut kādu Bērziņu viņai nevajag. :D Krēsls Zatleram pie viņas esot iedots un viss. (par Zatleru)
Protams, V. Zatleru arī sākotnēji uzņēma ar negatīvām emocijām, bet viņš savu darbu darīja godam un bija pierādījis, ka kalpo tautai, nevis savām interesēm. Paldies viņam par to. Cerēsim, ka arī jaunais prezidents kalpos tautai, kā solījis, nevis oligarhiem.
Iespējams, ka Lembergs tagad būs pirmā lēdija :D - Kaut gan ļoti ceru, ka es maldos.
Cerams, arī, ka pēc referenduma jaunajās vēlēšanās, tauta pratīs ievēlēt labākus deputātus.

Komentāri