ceturtdiena, 2011. gada 28. jūlijs

Kā puķkāposts par vakariņām kļuva...

Nepieciešams:
1 puķkāposta galva
2 olas
salātiem -
salātlapas,
dilles,
lociņi,
1-2 ēd. k. galda etiķis,
cukurs,
2 ēd. k. eļļa(vislabāk olīveļļa)

Pagatavošana:
Sadaļa puķkāpostu pa sīkākam rozetītēm, liek cepties ( var arī iepriekš vārīt, bet tad lielākā daļa labāko vielu izzūd). cepu apmēram minūtes desmit, piesitu klāt olu un uzbēru garšvielas.
Sagriezu salātlapas, dilles, lociņus un pievienoju etiķi un eļļu, ja par stipru, tad var pievienot cukuru, ja par vāju, tad vēl nedaudz etiķi.

Lai labi garšo!

Nav komentāru: