tā man iet...

tā man iet.. nav slikti , kā man šķiet...
Eh, nju ko.. Tā lielā diena sagaidīta un pavadīta, kūka apēsta, tad tagad var sākt nelielu aprakstu par to, kā man iet... centīšos par visu pēc kārtas, ja vien tā sanāks, bet man ar to atmiņu tā pašvaki..
Dzimšanas dienā sākumā biju darbiņā, tad mēs ar Matīsu izklaidējāmies pa Vērmaņdārza parku, kur mūs intervēja Tautas Balss par žurnālu Mary Jane, kas ir par marihuānu. diemžēl, laikam pēc atlases mana intervija izkrita, jo mani pa tv neparādīja :D tad vēl ar Matīsu paēdām lielu porciju saldējumu ar augļiem, pūtām burbuļus, izpriecājāmies. Vēlāk devos mājā un uztaisīju gardo kūku, kuras recepte ir iepriekšējā ziņā.
un pirmo reizi biju uz 3D kino.. noskatījāmies transformerus -  man patīk bumblebee, kaut kad iesim arī uz vāģiem.. :) paēdām čili picā.. tie sacepumi ir tiešām riktīgi ņammīgi! pastaigājāmies Rīgu līdz Andrejsalai, kur atrodas viena no mīļuma darba vietām un tad kājām pār vanšu tiltu uz musu autobusu :) Rīga naktī tiešām ir ļoti skaista.. laternu gaismiņas atspīd Daugavas mierīgajos ūdeņos... mmm... un no rīta pūtu sveces, jo vakarā vairs nebija spēka :D nopūtu visas ar vienu pūtienu :)) dūmu bija ik daudz, ka priecājos, ka nav dūmu detektora :D
 biju uz pastu pēc savām ķīnieškurpēm :) atnāca diezgan ātri, pat mēnesis nav pagājis :) der diezgan labi, tik slikti ož, pēc līmes un ķīnas :D mans blogs jau drīz pārvērtīsies par recepšu grāmatu :D zinu, ka daudzas receptes ir vienkāršas, bet iesācējiem gan jau noderēs. :)
un nesen nopirku vēl vienas kurpes, tās gan tepat Prima Vera veikaliņā...
un papēdi jau kaut kur Rīgas bruģī iespraudu un atstāju :D
 vēlāk foto ar Ķīnas kurpēm :D
vispār esmu joprojām ļoti laimīga!

Komentāri

Krustiņistabas biedrene Vita teica…
Novēlojies sveiciens jubilejā!