vēl visādi piedzīvojumi :)

Vinnēju RITO akcijā :) Super, man ir trīs jaukas garšvielu burciņas un arī termokrūze(kurai gan vēl jāaizdodas pakaļ.)
Šodien kopā ar Rasu biju ļooti jaukā veikaliņā un sapirkos garšvielas - Grauda spēks (par šo veikaliņu uzzināju - Absolūts ēd) Apkalpošana kolosāla, prieks parunāties ar zinošu cilvēku, kas pastāsta vēl visādas interesantas lietas. Izgājām ar smaidu. Noteikti iegriezīšos atkal, jo vairāk šādas garšvielas un miltus nepirkšu nekādās maximās. sanāk lētāk un ekoloģiskāk.Pēdējā laikā man tā dzīve tāda EKO stilā iegrozījusies. būtu vēl feini šķirot atkritumus, bet tam jau nav jēgas, ja viss iet vienā konteinerā. :(
šodien kopā ar Rasu nosvinējām manu rītdienas vārda dienu :) ēdām gardo Kārļa taisīto pupiņu zupu un uzvārījām karsto šokolādi ar zefīriem :) nezināju, ka kūstot viņi ir vēl gardāki nekā cepot. :) 

Nepieciešams:
Piens
šokolāde
maršmellovi

Pagatavošana:
uzsilda pienu, sadrupina iekšā šokolādi, uzkarsē līdz tā izkūst, lej krūzēs un ieliek maršmellova gabaliņus, vislabāk sagrieztus nedaudz smalkāk.

Lai labi garšo!

Komentāri

Daira teica…
Sveika, es gribētu iebilst par atkritumu šķirošanas jēgu. Iepriekš dzīvoju īrētā miteklī daudzdzīvokļu saimnieka mājā. Īpašniece bija ļoti pretimnākoša (viņai tas arī neko neizmaksāja, jo pakalpojums pirms pāris gadiem bija bezmaksas) un piekrita pagalmā ieviest vienu konteineru plastmasai. Vienojāmies, ka papīram nav vērts, jo daļa īrnieku to izmantoja kurināšanai. Mums atkritumus izveda Eko Rīga.
Un, ja runājam par šķirošanas jēgu Zaļā punkta lapā ir derīga infa, kāpēc ir jēga šķirot un kā to var darīt pareizi un bez liekām izmaksām un daudz vietas vairākām atkritumu urnām. Ceru, ka infa noderēs!
P.S. Ļoti patīk Tavs blogs, lasu ar interesi, kaut arī personīgi nepazīstu :) Veiksmīgi!
Daira teica…
P.S.2 Daudz laimes vārda dienā! :))
Unknown teica…
Sveika Daira! Liels paldies par sveicienu, prieks, ka lasi manu blogu. Tiešām jauki :)
Es dzīvoju dzīvoklī, kurš ir tādā mājā, kur visi atkritumi tiek izmesti caur to atkritumu vadu vai kā nu viņu tur sauc, un viss sakrīt vienā konteinerā. Bet noteikti painteresēšos tajā zaļā punkta lapā. Zinu, ka tepat blakus ielā pie citām mājām ir gan dzeltenie, gan zilie konteineri, bet lai es nestu tur savus atkritumus bišķi par tālu. Tomēr šķirot gribētos ļoti, jo mums bija LU kurss par vidi un tās ilgtspējīgu attīstību, tas lika aizdomāties.
Sandra teica…
hei mīļā oga...
patiesībā par tiem atkritumiem ir tā, ka šķiro gandrīz visus atkritumus tāpat. Kāpēc tad vienā konteinerā?- lai nebrauktu trīs mašīnas vākt katra savu konteineru utt... Tāpēc- arī kopīgie atkritumi tāpat skaitas zaļi, jo mašīna brauc viena, līdz ar to nepiesārņo gaisu :)) atkritumus šķiro pēc tam ... Tu tak zini, ka netieši šo tēmu mazliet pārzinam ;) sakarā ar to, ko dara tētis :)
Un jā.. Madonā tieši vecā angrā- garāžas vietā top atkritumu šķirošanas cehs :)))

Labi.. lai jauka diena... man ir vel ko tev pastāstīt interesantu, bet es tev vēlāk pazvanīšu ;)