par visu ko un ķirbjiem ar...

Tad nu tā. Rīga vairs nestaro, Latvijas dzimšanas diena nosvinēta, jutos kā īstena latviete. Vismaz beidzot tā varēju sajusties, jo 18.novembra lāpu gājiens bija kolosāls, sajūtas ļoti patīkamas. Paldies "Visu Latvijai" par organizēšanu.
Salūts bija ļooti skaists, žēl tikai par to, ka man aiz muguras bija bariņš krievu tautības cilvēku, kas himnas laikā izteica diezgan nejaukus komentārus. tas tiešām bija lieki. Salūtu grib redzēt visi, bet Latvijas himnu nodziedāt redz tik grūti?! Jūsu zināšanai, mīļie cilvēki, tas salūts nebija Staro Rīga ietvaros, tas bija Latvijas 93. dzimšanas dienas salūts! Un vēl kas, Lāpu gājiens arī nebija Starojošais objekts! Un vēl kas Rīgai nepalika 800. gadu, nē.. Tas mīļie, bija jau sen un staro Rīga nav Rīgas dzimšanas dienas ietvaros! Tas tā, Jūsu zināšanai. Man likās diezgan dīvaini, ka ir cilvēki, kas neko nezina par valstī notiekošo un iemesliem kāpēc tas tā notiek, bet pasākumus aplūkot gan visi dodas.
No starojošajiem objektiem vislabākais bija Vērmaņdārza estrādē uzstādītais strūklaku šovs. Vēl interesanti ir pilsētu sirdspuksti pie LMA, bet man šķiet, ka tas ir nedaudz ārpus Staro Rīga, jo tos es apslūkoju jau kādu laiku pirms šī pasākuma sākšanās. Patīkami bija redzēt gaismas pils ēkas Burtotavu, tikai ļooti ilgi jāstāv. lai salasītu visu tekstu :D
Rīt pirmais eksāmens, bet esmu apslimusi... kakls sāp, temperatūra ar bik parādījusies un iesnas uz pilnu klapi. tā nu ir, ēd klāt ķiplokus visam, kam vien var, dzer tēju tik ar medu, vislaik lieku šalli jeb mammas adīto baktusu, kuru nocēlu māsai.. cimdus ar nēsāju, bet nu neko, būs jāiet pie dakterīša pēc slimības lapas, jo kaut kā nav vēlmes slimai iet uz darbu un visus aplipināt...
vakar un aizvakar gatavoju ķirbju ēdienus, jo jāpaspēj pirms viņi sabojājas.. krēmzupa sanāca dievīga, arī mērcē ķirbis garšo labi.. pankūkas ar bij tīri neko ar krējumiņu... varbūt vēlāk padalīšos receptēs.
Pašlaik pie manis ciemā māsa :) uzdāvināja, man vienu no savām brošulēm :P citu dien nofočēšu un palielīšos, jo tik ļoti labi piestāv manai jakai :)
gatavojam gardas pusdienas, pildām manus mājasdarbus un gaidām mājās manu minci :)

Komentāri

Sandra teica…
euuuuu!! tu slima?? nez kapēc šodien tajās 5 telefonsarunās šitas nebij pieminēts ne ar pusvārdu :)))))
Unknown teica…
lai vecmamma nedzird, satrauksies..
Sandra teica…
āaaaaaaaa.. skaidrs :))))) bet mammai jau varēji pateikt :(