otrdiena, 2011. gada 29. novembris

Vienkāršais kartupeļu secepums

Nepieciešams:
6-7 kartupeļi (atkarīgs no pannas un pašu kartupeļu lieluma un ēdēju skaita)
2 olas
garšvielas
nedaudz siera
kriksītis gaļas

Pagatavošana:
Kartupeļus nomizo un sarīvē, sajauc ar olu un garšvielām, liek pirmo kārtu pannā. Pēc tam pa virsu kartupeļiem plānu (var arī biezāku) kārtiņu gaļas, ja tā ir žāvēta gaļa, tad liek tāpat, bet ja svaiga, tad noteikti apcept. Liek pārējos kartupeļus otrā kārtā un liek cepties. kad jau kādu laiciņu pacepies, tad uzrīvē pa virsu sieru un turpina cept, lai arī siers apceptos kraukšķīgāks.

Lai labi garšo!

Nav komentāru: