trešdiena, 2012. gada 11. janvāris

Brokastu pārslu cepumi

Šodien neko nedarīju, atpūtos un aplūkoju ļoti foršu blogu, kurā aprakstītas daudzas interesantas receptes, kuras vēlēšos izmēģināt.. Šodien izmēģināju brokastu jeb kelloku cepumiņus.
Nepieciešams:
120 gr sviests
90g brūnā cukura(es ņēmu balto)
1 tējk vaniļas ekstrakta 9man vaniļas cukurs
130gr milti
1 tējk cepamā pulvera
šķipsna sāls
1 ēdamkarote piena
80 gr brokastu pārslas

Pagatavošana:
Izkausē sviestu, pieber cukuru, vaniļas ekstraktu un labi samaisa pēc tam iesijā miltus, pievieno tējkaroti cepamā pulvera un šķipsnu sāls. Visu labi samaisa. Pievieno ēdamkaroti piena, un ieber brokastu pārslas, vislabāk tās iecilāt lēnām ar koka karoti, lai tās galīgi nesadruptu, jo tad nebūs efekts.
Liek nelielas piciņas uz pannas, un pa virsu var uzlikt kādu odziņu. Man dzērvenītes kuras cepeškrāsnī jautri sprakšķ. 
Cep 150-180 grādos līdz zeltaini.

Ļoti labi garšo, ja pamērcē tējā vai pienā. :)

1 komentārs:

makonītc teica...

mmmm..... super.... ņam