The Secret to You

Gatavojos kolāžu vakaram un noskaņoju sevi pozitīvajai domāšanai... un pētot THE SECRET mājaslapu atradu daudzas noderīgas lietas, piemēram, šo video, kuru jācenšās noskatīties katru rītu, līdz tam ticēšu un izjutīšu to pilnībā arī bez skatīšanās. Mājaslapā ir arī divas noderīgas bezmaksas e-grāmatas, kuras noteikti izlasīšu, un dažādi citādas "dāvanas" no Secret, patīkami :) izprintēju arī savu Universal Bank čeku ar cerību, ka man izdosies..

Skaties un tici arī Tu!



“I think perfect thoughts. I see only perfection. I am perfection.”

Komentāri

Barbara May teica…
Hihihiii.
Es noskatījos filmu nesen. ļoti iedvesmojoša un ir lietas, kurām es tomēr vēlos nepiekrist, bet ir daudzas lietas, kuras tiešām darbojas.
HMM kā tad t;a man nepamanīts palicis banks čeks?? Grāmats manīju un plakātus un video noskatījos, bet bankas čeks..damnit!
Unknown teica…
He, nu katram tomēr ir savs viedoklis. un noteikti katrs var izvēlēties, kam ticēt un kam ne, bet man patīk palasīt citu iedvesmojošos veiksmes stāstus un ticēt, ka arī man tāds drīz būs.. :) Kaut gan daļēji viss jau notiek.. kamēr strādāju vecajā darbā, es visu laiku domāju- es atradīšu labāku darbu, šis ir tikai pagaidām un nepaiet ne trīs mēneši, kad man jau ir cits darbiņš :)
katram viss nonāk viņa redzeslokā attiecīgajā momentā, kad tas ir nepieciešams.. varbūt tev tajā brīdī bankas čeks nebija tik nepieciešams. Es uzzināju, ka tāds ir un vēlējos izmēģināt savu laimi, tad manā dzīvē viss būtu nokārtojies, jo spētu tikt laukā no krīzītes, kāda pašlaik mums iestājusies.. :D
Dace teica…
mmm.. pozitīvas domas, tikai un vienīgi.. :)
@FelixVeilands teica…
Sveika Eliina!

"...izprintēju arī savu Universal Bank čeku ar cerību, ka man izdosies.."

ja nemaldos, tad bija jābūt pārliecinātai par to, nevis jācer :)

tas tā, draudzīgs pavilciens uz zoba :)

Lai Tev Izdodas!
Unknown teica…
Sveiks, Felix Veiland!

Paldies par ieteikumu! Es uzskatu, ka no gaisa jau nekas nenokritīs, kaut kas arī jādara lietas labā. :) Tāpēc ceru, ka man izdosies. Bet tiešām būtu labāk teikt - MAN IZDOSIES!

Paldies!