Viss uz labu...

Pārmaiņas vienmēr ir uz labu... jaunā gadā  vēlējos šo to jaunu.. tad nu pagaidām manas pārmaiņas ir varen ROZĀ :) Uz mana lillīgā datora nu ir ROZĀ puķes un bloga fonu Jūs jau redzat paši.. Ja jau reiz šeit ir mana sapņu un jūtu pasaule, tad kāpēc gan ne ROZĀ? :)

Komentāri

Unknown teica…
teikšu godīgi, man acis sāka asarot! vai nu pie tā vainojama mana saausktēšanās vai nu tas ir pārāk koši! :) :) bet nu katram unāk krāsu periodi! :) man pašlaik zilais un pelēcīgie toņi topā! :)
Unknown teica…
:D es gribēju zilu, bet kaut kā galu galā sanāca rozā :D Šis jau tāpat nebūs ilgi, jo man ir nojauta, ka pašai apniks, jo tik koši.
Barbara May teica…
man kā datoriņš tāds lēnprātis, tad jau lādējot lapu iekšā tā sākuma sekunde, akd viss ir rozā..nodomāju..O! kaut kas jauns.:) Man jau šī krāsa zināmu apsvērumu pēc ir pierasta, arī pats fona punktiņraksts. Nu smuki! Man patīk!

Pie viena ietapināšu arī par draugiem..nu re tā jau tas notiek..patiesībā gadu mijā skatos ļoti daudzi ir nonākuši pie tādas atziņas, daudziem ir uzpeldējis kāds neglīts kaksis, bet tas ir labi, jo tas nozīmē, ka gads iesāksies labāk kā pagājušais. Ja ir kaut vismaz 1 vienīgs draugs tu esi varen bagāts. Jo tie, kuriem daudz seju apkārt, visi smaida un it kā no malas šķiet - ak laimīgais viņam ir tik daudz draugu..padomā cik no viņiem ir patiesi draugi. Tad es nemaz vairs neskumstu un esmu priecīga un spēju novērtēt to vienu vai divus cilvēkus manā dzīvē un skaidri zinu, ka uz viņiem var paļauties. Jebkuras attiecības ir jākopj..arī divu draugu attiecības. Katrā gadījumā veiksmi un to apziņu, ka lai kā arī būtu vai nebūtu tu esi bagāta..morāli, fiziski..tas lai paliek tavā ziņā, kas svarīgāks. ;)
Unknown teica…
Man sagribējas kaut ko košu, meitenīgu un tādu, kas momentāli raksturo mani :D - ROZĀ, kas gan cits :D pēdējā laikā man patīk arī zilie toņi, un vislabāk tādi uz tirkīza pusi velkošie toņi. :)

Par draugiem.. jāsaka, ka es noteikti esmu bagāta, jo man ir draugi. Bet ir skumji atklāt cilvēkus, kuriem esi uzticējies, dzīvojis kopā, bet viņi tikai nēsājuši masku ar uzrakstu - draugs.
Barbara May teica…
Esi esi bagāta, citiem nav ne drauga, ne suņa, ne kaķa..nekā viņiem nav..ne bērnu, ne radu. Un tik daudz tādu ir. Mēs katrs vismaz vienu tādu zinām, tikai uz sitiena nevaram iedomāties.

Jā, man arī patīk tirkīz zilie..gribas kaut ko jaunu savā DNG arī, bet nu, lai jau vēl tie bambusi tur padzīvojas, gan atradīšu kaut ko piemērotu..ticu, ka īstajā brīdī nāk īstās lietas..gan pienāks arī manai grāmatai īstais fons..:D
Unknown teica…
Tā jau ir uznāk iedvesma un tad arī viss notiek. :)
Un vispār tā jau ir un dažu šādu divkosīgu cilvēku dēļ nav ko raudāt..
Unknown teica…
runājot par draugiem... ir tā viņu var būt daudz, bet patiesi un labi draugi daži! tādēļ tie ir jātur cieši klāt!
man ir tādi, saucamie draugi, kas atceras mani tad kad vajag kaut ko no manis. Agrāk es tam ļāvos, bet tagad es daru to pašu pretī!
Unknown teica…
Mēs šoreiz centīsimies daļēji glābt draudzību, mēģinot izprast, kas ir noticis... kad satiksimies, tad jau pastāstīšu sīkāk, kas par lietu.