ogo.. jūlijs!

drīz sākšu pakot kastes :)
He, ienāku blogā un jūlijā izrādās te neesmu bijusi... nu tā notiek, ja visu brīvo laiku pavadu jaunajā dzīvoklī.. remonts rit pilnā sparā un jau sāk arī izskatīties pēc apdzīvojama dzīvokļa - pēc vietas, ko beidzot saukt par mājām (jo šo pašreizējo dzīvokli man tā negribas saukt) :) līdz augustam jau noteikti varēsim pārvākties :)
Arī visu manu braucienu dokumenti beidzot sāk nokārtoties. šurpu turpu pa LU un SZF, un saimniecības daļas ēku esmu izskraidījusies, tagad jāgaida, kad kontā ieripos nauda naktsmītnēm un kad apmaksās biļešu rēķinu... un aidā uz Somiju! pirmdien jau varēšu arī uzlikt parakstu uz ERASMUS līguma un gaidīt savu stipendiju :) jāsāk jau kaut kas mācīties priekš zviedru valodas, cik tad tur līdz augusta beigām vairs palicis... vasara jau paskrējusi nemaz nesākoties.. šodien mēs ar Margaritu tiksimies ar savām kursa biedrenēm, kuras jau tikko bija Zviedrijā. Labi, ka man nebūs turp jādodas vienai, foršāk, ka tomēr tur būs kāds latviski runājošs :)
šodien došos meklēt paklāju... jo protams, tieši tas, ko vakar atradu DEPO  vakar bija vairs tikai  mazs gabaliņš.. :( kad viens acīs iekrīt, citu negribas, bet nu nekas.. meklēšu šodien tālāk :)
 Lai jums jauka šī saulainā diena!

Komentāri