otrdiena, 2013. gada 23. aprīlis

Šampiņjoni ar piedevām

Sen neesmu dalījusies ar receptēm, ko gatavoju. Tad nu pēdējais laiks, jo pašlaik ēdu kaut ko kolosālu!

Šampiņjoni ar piedevām

Nepieciešams:
NB! Visi daudzumi atkarīgi no tā, cik šampiņjonus vēlas ēst - iesaku daudz :D Receptes pamatideju aizņēmos no Signes un papildināju. Diiiikti garšīgi!

  • Šampiņjoni - pēc iespējas lielāki
  • Siers
  • Kāda šķiņķa šķēle vai žāvēta gaļa
  • Saules puķu sēkliņas
  • Ķiploks
  • Majonēze
  • Zaļumi - dilles, pētersīļi
Pagatavošana:
Sarīvē sieru, sagriež šķiņki un sajauc tādus gardus salātus ar pārējām piedevām :)
Šampiņjonus notīra, bet nemazgā, jo tad tie uzsūks ūdeni, kas cepjot izdalīsies un radīs pavisam citu garšu. Uzmanīgi izgriež kātiņus (tos var pagatavot mērcē). Apsmērē no ārpuses ar eļļu, lai nepiedeg un pilda ar sagatavotajiem salātiem. Liek uz cepešpannas un cep kamēr gatavi. Precīzu laiku un kādus grādus uzstādīju neatceros...

Lai labi garšo! :)

Nav komentāru: